Vil du sælge dit hus – så kan du gøre det selv for 0 kr.

Hussalg kan være en ordentlig omgang både økonomisk og emotionelt. Når man skal sige farvel til sit hjem, er det irriterende, at ejendomsmægleren snupper en god bid af kagen, hvis huset bliver solgt.
Sådan behøver det heller ikke at være, for man kan vælge at benytte selvsalg. Ved selvsalg er der ingen mellemmand, som skal betales, så sælg dit hus gratis og gør det dermed gratis.

Hos http://mithjemtilsalg.dk/ har de specialiceret sig i at gøre selvsalg nemt for sælgeren. Medarbejderne har alle erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, så de ved, hvad de taler om, når de giver vejledning. Selvsalg hos dem er gratis, så der er altså ingen økonomisk hage ved at benytte dem. Sælg dit hus selv og gør det gratis. Det er da helt klart en motivation til at gøre det, men det er ikke blot gratis. Det sker også med rigtig god vejledning fra kyndige fagfolk, så man er ikke helt Palle alene i verden. Sælg selv dit hus, men få hjælp til at gøre det.

Sælg selv dit hjem og læs mere om hvordan her mithjemtilsalg.dk. Fordelene er enorme og lemperne er få. Den største fordel er naturligvis, at man sparer ejendomssalæret. Det kan være rigtig, rigtig mange penge, som man derved sparer. Penge som vil være meget sjovere at bruge på at indrette et nyt drømmehjem eller måske til at tage en ferie væk fra det hele, når handlen går på plads, og man gerne vil have lidt ro og fred efter al den stress, som man ofte går i gennem, når man sælger sit hjem.
Hvad man ønsker at bruge sine penge på er naturligvis på til én selv, men bare det at have muligheden for at beholde dem i stedet for at skulle aflevere dem til en ejendomsmægler, er en fantastisk befrielse.
Når man sætter sin bolig til salg på mithjemtilsalg.dk kan man altså trygt se frem til salgsdagen.