Smarte elartikler til dit hjem

Har du brug for forskellige el artikler til hjemmet, men ved du ikke lige hvad, der er bedst til dit behov, kan du tage et nærmere kig her. Du kan nemlig købe mange smarte og funktionelle el-artikler online hos

På denne hjemmeside kan du finde alle kategorier indenfor el artikler på en nem og overskuelig måde. Du går ind i menuen eller søger på det produkt som du skal bruge. Du finder blandt andet et bredt udvalg af forlængerledninger, stikkontakter, han- og hunstik og stikpropper. Nogle af stikpropperne er også til udendørs brug.

Skal du have nye pærer til lampen, er det en god idé at overveje led pærer, da de er langt mere energibesparende end almindelige pærer. Led pærer har lang levetid og de er miljøvenlige,da mange af komponenterne genbruges ved fremstilling af nye led pærer. LED pærer køber man her

Har et af dine rum ikke nok varme eller mangler du en radiator i et område af huset, kan du anskaffe en el radiator. Først og fremmest skal det slås fast, at el radiatorer ikke må anvendes som primære varmekilde i et hjem. Derimod må du gerne bruge el radiatorer i enkelte rum som supplerende varme. El radiatorer er smarte i forhold til deres installationsmuligheder, da det kun kræver en stikkontakt de kan tilsluttes til. Derfra kommer varmen hurtigt.

Hvis du er i gang med renovering af huset, kan der være behov for at sætte nye stikkontakter i værelserne. Du finder mange forskellige typer, fra dobbelt stikkontakter, smal minitangent indsats med afbryder og industrikontakter. Der hvor der kan opstå stort behov for flere stikkontakter er særligt i køkkenet og på badeværelset, hvor man bruger forskellige apparater. Derudover må de gerne placeres et sted, hvor det giver mening i forhold til det arbejde, som skal udføres.