En god handel begge veje

Adaro.dk er en hjemmeside der arbejder med både salg af billige og brugte iPhones. På trods af at der handles med brugt iphone, garanteres der et godt kvalitetsmæssigt produkt, som næsten er i stand med nye versioner af slagsen. Billig iPhones er et sjældent syn, men på denne side kan der garanteres en billig iphone i god kvalitet på trods af at det er en brugt iphone. På adaro.dk forsøges der at genbruge billig iphones så nemt som muligt, og på denne måde ikke smide spildvarer ud, medmindre de selvfølgelig ikke fungerer optimalt. Ikke nok med at de sælger billige iphones, så er de også i stand til at gøre dem klar og arbejde med istandsættelsen når de indkøbes brugte iphones, for at på denne måde skabe en så god kundeorienteret service som muligt, med fokus på produktet og tilfredse kunder.
Billig iphones

Pengemangel og lyst til ny telefon

Den måde som adaro.dk virker er ved at de rent faktisk indkøber brugte iphones fra alm. iphone brugere. På denne måde får kunde selv også noget ud af udbyttet, udover blot en billig telefon, men også mulighed for at tjene nogle ekstra penge ind ved at sælge den gamle iphone, og i sidste ende spare penge. Så gør som så mange andre, sælg iphone, og brug pengene på en ny og istandsat version, der kommer til at holde længere end den forrige.
Adaro.dk leder efter kunder der er med på den nyeste mode, og dermed har brug for at være opdateret med markedets bedste og nyeste udgave en smartphones (i dette tilfælde iPhones). Hele salget af ens iPhone fungerer over nettet på adaro.dk, hvor der vælges hvilken version der skal afskaffes af brugeren, og dernæst en variation omkrng prisen. Det afhænger primært om iphonens version, men også om hvor vedligeholdt den er, men der kan nemt tjenes penge ind til en ny og bedre version, uden problemer.