rejseforsikring
Allianze tilbyder dig de bedste og billigste rejseforsikringer, så du er på den sikre side! Med en rejseforsikring følger tryghed, hvis uheldet nu er ude. Hos Allianze kan du vælge mellem en masse forskellige rejseforsikringer, alt efter hvad dit behov er. Fælles for alle forsikringer er at de er billige, og at de dækker det nødvendige! Allianze er de førende indenfor rejseforsikringer i hele verdenen. Du kan få hjælp 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen. Allianze Global Assistance har mere end 60 års erfaring, og er derfor altid klar på at hjælpe, ligemeget hvad der sker.

Skiferie med sikkerhedsnet

Allianze har en hel masse forskellige forsikringer man kan vælge imellem, alt efter hvad behovet er. Én af de forsikringer er en forsikring til dig der står på ski. Uanset hvor du står på ski, hvodan du står på ski og hvor god du er, så dækker forsikringen hvis der skulle ske noget. Forsikringen dækker alle ski-relaterede udfordringer, og sørger for at du får en god rejse og en behagelig tur hjem. Tager man chancen og rejser uden rejseforsikring, kan der hurtigt blive en meget dyr tur. Hellere være på den sikre side, med en rejseforsikring fra Allianze.

Den rigtige rejseforsikring

Uanset om du rejser meget, eller bare skal på en enkelt smuttur, så har Allianze en forsikring der passer til dig. Du kan forsikre dig på forskellige trin, og sikre dig at det du har kært forbliver forsikret. Allianze har hjulpet rejsende i 60 år, og har derfor styr på hvad der er vigtigt for en rejsende. For blot 70 kroner kan du få en afbestillingsforsikring hos Allianze Global Assistance. Rejseforsikringerne sikrer dig mod unødvendige bekymringer, og lader dig nyde rejsen fra start til slut. Undgå unødvendige bekymringer – køb en rejseforsikring hos Allianze.