Et godt alternativ

Der er efterhånden flere og flere, der rejser til Tyskland for at flyve på ferie, og det er der en god grund til. Der er nemlig ofte penge at spare, når man rejser fra Tyskland. Det er en større lufthavn med langt flere afgange end i Danmark, og derfor er der større chance for at finde en billig afgang. Der er naturligvis masser af parkeringspladser, så man kan køre derned, men der er også god forbindelse med offentlig transport. Rejs fra Tyskland og få et hav af muligheder for en billig ferie. er lige så nemme at booke som rejser fra Danmark.

Planlægning af ferien

Hvis det virker uoverskueligt at få planlagt en rejse, der dækker alle behov og stadig kan fås for en rimelig pris, kan man med fordel få hjælp af et rejseselskab. På Tyskerejser.dk er der mulighed for at finde inspiration og information om forskellige rejser med afgang fra Tyskland. Hvis man ikke snakker tysk, er der ingen grund til bekymring, for det er nemlig muligt at kontakte en dansk hotline, så der ikke går informationer tabt undervejs. Konceptet går bl.a. ud på at ruste familier til at tage på ferie – man skal selv være aktiv i planlægningen og f.eks. finde 2-3 hotel, hvor man kunne tænke sig at bo. På den måde kommer der inputs til planlægningen fra flere sider.

Hvornår skal man tage på ferie?

Spar penge når du rejser fra Tyskland, uanset hvornår på året, der rejses. Der er nogle uger, som er mere travle end andre, og i disse uger skrues priserne op hos de danske rejsearrangører. Det er ofte i skolernes ferier, at det er dyrt at rejse, men rejs fra Tyskland og få en billigere ferie, da deres ferier ikke nødvendigvis ligger på samme tidspunkter som de danske. Spar penge når du rejser fra Tyskland ved at gå ind på tyskerejser.dk og undersøg mulighederne for ferie til drømmedestinationen.