Få energi fra solcelleanlæg

Gør som mange tusinde andre danskere, og invester i en bedre og mere klimavenlig energikilde. Solenergi fra et solcelleanlæg er ifølge mange, fremtidens energikilde. Og selvom vi stadig har en lang vej at effektivisere solceller, kan man stadig få stor glæde af et solcelleanlæg på taget, der giver direkte energi fra solens stråler uden om energiselskaberne. Et solcelleanlæg kan i sig selv kun omdanne solenergi til elektricitet, og direkte fører elektriciteten ud til husstanden, solcelleanlæg kan ikke opbevare energien uden et batteri som mellemled mellem solcellerne og forbruget i huset.

Solceller erhverv fra KlimaEnergi

Solenergi og solcelleanlæg ser også en stigende efterspørgsel i form af Solceller erhverv, hvor store og små virksomheder får investeret i solcelleanlæg for at spare på en af deres udgifter og fokusere mere på deres egen vækst. Hvis du eller din virksomhed overvejer at få anskaffet nogle solcelleanlæg, kan du finde et udvalg af forskellige solceller hos KlimaEnergi, som sælger både solceller erhverv og til private husstande. KlimaEnergi har solcelleanlæg til både erhverv, institutioner, kommuner, regioner og privatpersoner.

Solceller fra erfarene specialister

KlimaEnergi har i flere år monteret over 4500 solcelleanlæg på private ejendomme, og de stopper ikke. Deres mission er at give alle der ønsker det, muligheden for at få grøn energi fra solcellealæg. Så overvejer du at få grøn energi fra solceller, til privat ejendom eller til virksomhedspladsen, kan du få et udvalg af forskellige solcelleanlæg til forskellige forbrugstyper, og hvis du er i tvivl om, hvilken solcelle løsning der passer til dig og din husstands forbrug, kan du altid få professionel rådgivning i valg af solcelleanlæg fra KlimaEnergi.