Opbyg bedre medarbejdertrivsel med TWI

At arbejde optimalt i en virksomhed og levere de resultater, som forventes af forretningen, kræver først og fremmest et effektivt mandskab. Der skal være kvalitet omkring det arbejde, der udføres og der skal være en god leveringsevne hele vejen igennem. For at alt dette skal hænge sammen, er det vigtigt med den bedste medarbejdertrivsel. Dette betyder nemlig, at de har overskuddet og energien til at yde det bedst. Har man brug for at sætte en sund organisationsudvikling med TWI.

TWI står for Training Within Industry og tager udgangspunkt i forandringsprocesser, trænercertificering, uddannelse og netværk af medarbejdere. Implementering af TWI er en form for forandringsproces, hvor løsningen er at fokusere på procesledelse og ledelse i praksis til at løse de problemer, der måtte være internt i virksomheden. Med TWI implementering vil der i særlig grad være fokus på personlig udvikling, så ledere er rustet til at udføre arbejdet med forandringsprocesserne.

Målet med TWI er at skabe fremragende forretning og arbejdsmiljø hos virksomhederne, og dette kan ske med blandt andet træning i TWI gennem TI programmerne. Overvejer man denne mulighed, kan man tage på f.eks. TWI workshop og netværksmøder, hvor man kan supplere hinanden med nyttig viden og erfaring.


TWI implementering kan tages på 10 timers kurser internt i virksomheden og er en gennemprøvet metode, hvor over 800 medarbejdere har været igennem forandringsprocesserne. TWI er globalt afprøvet og der er beviser for, at netop denne metode virker på tværs af landegrænser, sprog og kulturer. Er man nysgerrig for at vide mere om, hvad TWI bringer virksomheder, kan man også købe en række bøger, hvor en masse erfaring deles. F.eks. er der lavet bøger om LEGO som implementerede TWI i hele organisationen.