jeg elsker en god laserbehandling. Det kan jeg lige så godt være ærlig at sige. Som så mange andre piger er jeg nemlig træt af de mange hår på ben, under arme og i bikinilinjen, men jeg har simpelthen ikke tålmodighed til at skulle barbere, epilere eller vokse i tide og utide. Permanent håfjerning som laserbehandling af hårsækkene på en autoriseret skønhedsklinik virker derimod som den eneste rigtige løsning for mig.

Det er naturligvis lidt dyrere at få permanent hårfjerning, da en laserbhenalding jo er mere omstændigt end en tur med baberskum og skraber. Resultatet er dog så meget mere grundigt og ikke mindst holdbart. Den øgede tid og penge det kræves at man investerer i en holdbar permanent hårfjerning som laserbehandling er derfor en langtidsinvestering i dig selv, som ikke nødvendighed kan gøres op over tid. Det er en engangsforestilling med et langtidsvarende resultat.

At finde den rette skønhedkslinik

Hvis man overvejer at kaste sig ud i permanent hårfjerning er det naturligvis vigtigt at finde den helt rigtige skønhedsklinik. Selvom langt de fleste danske klinikker har det rigtige udstyr og den nødvendige ekspertise synes jeg at man skal vælge en skønhedsklinik, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Permanent hårfjerning gør ikke særlig ondt, og indgrebet er stort set uden komplikationer, men det er altid rarest at lægge sin krop i hænderne på nogen som man har tillid til og føler sig tryg ved.

Alle bør dog kaste sig ud i en laserbehandling uanset, hvis du spørger mig.