Kosmetiske behandlinger er også naturlige

Det er nok den gængse opfattelse at kosmetiske behandlinger er kunstige og at man kommer til at se kunstig ud efter en behandling. Men ofte er kosmetiske behandlinger såsom laserbehandling så naturlige, at mange ikke lægger mærke til at det er lavet ved en skønhedsklinik. Ofte ser man friskere ud med en laserbehandling.

Laserbehandling er effektiv mod ar og pigmentforandringer

Skønhedsklinikker udfører i dag laserbehandlinger med så flotte resultater, at man allerede kan se forskel efter første behandling. Laserbehandling er lavet på lysenergi, som går ind og reparerer huden. Laserbehandling bruges også til permanent hårfjerning, hvor laseren ødelægger hårsækken, så der ikke produceres nye hår. Huden tager derimod slet ikke skade af permanent hårfjerning, da det kun er hårsækken der ødelægges. Det er en smart løsning, som sparer enhver en masse tid på at fjerne hår og pleje huden, samt penge på hårfjerningsprodukter.

Hos kan man få en gratis konsultation ved en sygeplejerske som vurderer omfang af behandling og hvilken behandling der passer netop til dig. Det er helt uforpligtende, og kan give dig et godt overblik over behandlingsmulighederne. Laserbehandling udføres ikke kun til permanent hårfjerning, men også til permanent fjerning af tatoveringer og du kan fjerne din tatovering her.

Skønhedsklinikken udfører også botox og restylane behandlinger, som giver huden mere fylde og reducerer rynker. Restylane er ikke kunstigt, men indeholder et naturligt stof som hedder Hyaluronsyre. Hyaluronsyren fungerer på den måde, at den binder fugt til sig. Når man får en restylanebehandling får man derfor også tilført huden en masse fugt udover fylde. På den måde er det en win win at få denne behandling. Man kan bruge Restylanebehandlinger til at skabe mere fylde i f. eks. læber eller fjerne rynker rundt om læberne. Restylane har en holdbarhed på ca. 1 år.