Hvis I bruger mange penge på jeres nuværende fyr, så skulle I overveje at skifte det ud med et Woody pillefyr, et scotte træpillefyr eller et stokerfyr. Alle de forskellige fyre kan købes på hjemmesiden dvcenter.dk dvcenter er dansk vvs. På hjemmesiden kan du læse mere om, hvad der er særligt ved de forskellige fyre samt hvilke piller du kan tilkøbe.

Få meget for pengene

Hvis du gerne vil købe et fyr, som kan holde i mange år og som er billigt i drift, så kan du med fordel vælge at købe et woody pillefyr. Det omtalte pillefyr er et af de mest solgte pillefyre i Europa. Grunden til, at der er så mange, der vælger at købe dette fyr er, at man får rigtig meget for pengene. Ud over at fyret er billigt, så koster reservedelene til fyret heller ikke særligt meget. Det betyder, at når der er nogle dele af fyret, som skal skiftes efter nogle år, så kommer man ikke til at skulle betale store udgifter. Fyret har desuden opnået AA i test, hvilket vil sige, at det er meget miljøvenligt.

En god og jævn varme

Fyret giver en god og jævn varme, som er meget behagelig. Fyret bruger ikke mange piller på at blive varmet op og er derfor billig i drift. Hvis du vælger at købe dette fyr, så kan du spare mange penge på dine varmeregninger.

Hjælp til montering

Når man køber et fyr hos firmaet, så kan man få det installeret af en medarbejder hos firmaet ganske gratis. Det betyder at man ikke selv skal sætte sig ind i, hvordan fyret skal sættes op og installeres. Hvis du ligger inde med ydereligere spørgsmål omkring monteringen, eller hvis du gerne vil vejledes i, om du skal vælge et scotte træpillefyr eller et woody pillefyr, så er du meget velkommen til at kontakte firmaet og høre mere. Telefonnummer, adresse og email kan findes på firmaets hjemmeside.