Mænd går op i mode

Idag er mænd begyndt at gå op i mode og pleje mere end nogensinde før. Den moderne mand har en flot og moderne stil, og går op i hans pleje. Skæg er en vigtig ting for mænd, som går op i pleje. Om man vil have et stort fyldigt skæg eller bare lidt skæg, kommer an på den enkelte mands præferencer. Nogle mænd kan godt lide at have et stort og fyldigt skæg, hvor andre mænd kan lide, at der bare er lidt skæg. Men uanset om man er til et fyldigt skæg eller ikke, så er det en god ide at købe noget eksklusivt barbergrej for at sikre optimal pleje til huden. Man kan finde masser af ekslusivt barbergrej til mænd på internettet. Der findes mange webshops, som handler netop med barbergrej til mænd samt tilhørende plejeprodukter. ThirdField.dk har eksempelvis specialiseret sig i professionelt barbergrej. ThirdField har ikke et bredt sortiment, da der er fokus på kvalitet fremfor kvalitet. Man vil derfor ikke kunne købe det barbergrej, som man køber i normale supermarkeder. ThirdFields barbergrej er nøje udvalgt.

Alt til barbering

ThirdField har alt til barbering. ThirdField har produkter såsom skrabere, barberkoste, holdere til barberkoste, klingebeskyttere samt produkter til skægpleje, hudpleje m.m. Der er både plejeprodukter til før, under og efter barberingen, så man kan være sikker på, at huden får den optimale pleje. Det er en god ide at investere lidt i plejeprodukter, da huden har brug for pleje efter barbering.

Flere varianter af barbersæt

Hos ThirdField kan man også få flere varianter af barbersæt. Der findes forskellige pakker, som består af forskellige produkter, alt efter hvilke ønsker og behov man har. Dog indeholder hver pakke minimum en skraber og en barberkost. Se og læs mere om de forskellige udvalg af barbergrej, barbersæt samt plejeprodukter på www.thirdfield.dk.