Det er en stor ting, når ens barn skal starte i skole. Det er en stor dag både for forældrene men også for barnet. Det er hårdt i sig selv at barnet skal starte i skole, fordi man føler at man skal ?give slip? på barnet. Ens barn er væk det meste af dagen, og det kan godt være hårdt og emotionelt, hvis man ikke har andre børn, og derfor ikke har vænnet sig til tanken om det. Ikke nok at man går igennem mange følelser, og skal lære at ?give slip på barnet?, men man skal også tænke på de ting, barnet har brug for, for at kunne starte i skole.

Husk startsættet

Hvis dit barn skal være klar til skolestart, er der en række ting man skal huske at købe inden. For eksempel har barnet brug for en skoletaske, penalhuse og meget mere. Det er vigtigt, at man køber noget som barnet vil elske. Da første skoledag er stort for dig som forælder, er det lige så stort, hvis ikke mere, for dit barn. Det er her barnet skal lære nye mennesker at kende og få sig nogle venner. Derfor er det vigtigt, at barnet føler sig tryg med det han eller hun har på. Det samme gælder for skoletasken, penalhuset m.m. Man kan imponere sine nye klassekammerater med sin splinternye skoletaske. Men udover at Skoletaskerne ser flotte ud, så skal de naturligvis passe på barnet. Derfor er skoletaskerne udstyret med ergonomisk ryg, brystrem og reflekser. Penalhusene er fyldte med indhold, så dit barn hverken mangler, farver, blyanter eller viskelæder. Alt dette kan du købe hos Stayhome.

Køb startsættet hos StayHome.dk

Stayhome er en online shop som tilbyder alt dit barn skal have til at starte i skole. Det er nemt og fleksibelt at købe over shoppen, og dit barn kan evt. selv være med til at vælge, hvilke ting han eller hun ønsker at have med i skole. Det er trodsalt barnets skolestart.