Indret dit hjem med nyt nordisk design

Den måde vi indretter på, og den stil vi vælger, siger i høj grad noget om, hvem vi er som personer. Vores hjem er samtidig et vigtigt sted for os at indrette, da vi opholder os meget af tiden her.

Tidens hotte danske brand

Normann Copenhagen er et af tidens hotteste brands inden for møbler, lamper og boligtilbehør. De laver nemlig både spiseborde, stole, skabe og sofaer. Møblernes design er en kombination af gamle klassikere med en fed retrostil. Blandt populære serier er blandt andet sofabordsserien Tablo. Køber man en designervare af Normann Copenhagen vil den aldrig gå af mode, den vil til gengæld blive mere værd med tiden. Brandet er en kombination af kvalitet, design og gode priser, hvilket også betyder at alle kan være med .

Børneseng i lille Per stil

Lille Per sengen, som den også kaldes, er blevet et kæmpe hit i Danmark. Egentlig kaldes den rigtig Junoseng, men på grund af den udseende med tremmerne, drages der ofte paralleller til Lille Per. Junosengen er smart netop fordi, den vokser med barnet. Den kan indstilles i længden og passer helt ned til spædbørnsalderen. Den oprindelig idé bag sengen var en udtræksseng, som i konstruktion og udformning kunne følge barnet fra de første uger til de tidlige teenageår. I dag fås den i flere modeller som passer til flere forskellige stil og indretning.

Sækkestole kan være et superanvendeligt møbel i ethvert hjem. Den er god til at sidde og slappe af i, da den former sig efter kroppen og den kan sagtens bruge til gæster, hvis man mangler siddepladser ved sofaen. Den egner sig til læsning eller hvis man spiller spil. Sækkestolen fås fra forskellige mærker og i forskellige farver og designs, så den kan tilpasses ethvert hjem.

Du kan finde både junosengen, sækkestole og designs fra Normann Copenhagen på