Focaccia, madbrød og frysepizza – hjem IS kan det hele! Læs meget mere i denne artikel om de forskellige tilbud, der kan fås.
Som overskriften lyder, Hjem IS er mere end bare is! Nu kan man faktisk også godt få focaccia hos Hjem IS – og prisen er fantastisk. Man skal blot klikke sig ind på hjemmesiden her under focaccia: Focaccia

Der kan man se de forskellige, fantastiske priser på dem og man kan klikke sig videre rundt på hjemmesiden og læse om de mange forskellige, fantastiske is. Der er virkelig en masse forskellige is at vælge i mellem, så man kommer ikke til at synes, der ikke er noget.

Hjemmesiden er desuden meget nem at finde rundt på. Den er lavet temmelig simpel, så man skulle klikke sig rundt på de forskellige produkter uden det store besvær. Herudover er hjemmesiden også på dansk. Hvis man ikke kan dansk, kan man blot ringe til kundeservice og de vil fortælle en, om de forskellige produkter på engelsk – det er da hvad man kalder luksus! Leveringstiden på produkterne er 2-3 hverdage, det betyder helligdage og weekender ikke er indberegnet. Så det går altså rimelig hurtigt, så der er ingen grund til at klage. Men har man spørgsmål eller andet er man jo også blot velkommen til at henvende sig til kundeservice, som vil gøre alt for at svare en så hurtigt som overhovedet muligt.

Så hvad enten man skal have madbrød, frysepizza eller focaccia – så er det altså noget hjem IS sagtens kan klare! Priserne på de forskellige varer kan man naturligvis også finde på hjemmesiden og der står med det samme, om varen er på lager eller ej.
Så klik dig ind på Focaccia her og se de mange gode tilbud, det kommer man ikke til at fortryde overhovedet på noget tidspunkt og kontakt endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål, de er meget behjælpelige hos hjem IS!