Grill er tegn på sommer

Der er ingen tvivl om at vi danskere ELSKER at grille og det er da også et af de helt sikre tegn på at sommeren er over os, når det bliver tid til at finde grillen frem fra skuret og få den gjort klar til sæsonen. Ligeledes kan man se det på de summer som mange af os efterhånden ofrer på både gasgrill og alt muligt lækkert, som gør oplevelsen større og som giver langt flere muligheder for at tilberede alt muligt lækkert.

Ikke mindst udbredelsen af kugle grill, hvor Jan Glæsel var en af pionererne, har betydet at vi i dag griller langt mere end for bare ti år siden. Selv om Jan Glæsel var den første der lavede en kogebog baseret på kugle grill, er der i dag rigtig mange kokke der bruger dem i forskellige madprogrammer på tv, og dette har selvfølgelig også givet udbredelsen et ordentligt boost.

Hvornår kan man bruge en grill?

Ja grundlæggende kan man bruge en grill hver eneste dag hele året rundt, og med introduktionen af den nye Cobb grill, kan man også gøre det alle steder. En Cobb grill er nemlig en lille transportabel kuglegrill, som man nemt og bekvemt kan tage med på stranden eller i skoven, eller bare ned i parken. Den er let at transportere og den har den fordel at den ikke bliver varm på ydersiden, så når man er færdig med at bruge den, kan den pakkes sammen med det samme, så man kan komme videre.

Jeg gider ikke det der kul!

Mange har stadig den holdning at det er bøvlet at grille fordi man skal tænde for kullene i god tid, og så vente på at de bliver klar. Men dette løses nemt ved at investere i en gasgrill, som giver samme fine smag og oplevelse som en kul grill, men som har den klare fordel at den er klar med det samme man skal bruge den, (og så spilder man i øvrigt heller ikke kul på en masse eftervarme med en gasgrill.)

Kig på det store udvalg af både Cobb grill og alt muligt andet på www.grillworld.dk, for her finder du alle de lækre produkter og altid til gode priser.