Når man er ung, kan man godt lide at prøve forskellige ting, såsom at feste! Det er meget normalt at tage i byen og feste hver weekend. At være ung, er en ting som man skal nyde fuldt ud. For man kan kun være ung en gang. Der kan gå lang tid f??r man bliver træt af byturene med vennerne. Selvom man har de værste tømmermænd dagen efter, er det ikke årsag til at stoppe med at drikke og leve den vilde ungdom. Ikke før man er klar til det. Men så længe man er ung, skal man også nyde det.

Skal du holde en fest?

Det kan godt blive kedeligt at have de samme rutiner hver weekend. Man sidder måske med vennerne, og spiller Meyer og drikker inden byturen hos en af vennerne. Det kan være ret sjovt at følge den rutine i noget tid, men efter et stykke tid, kan man få lyst til at prøve noget nyt!

Beerpong

Hvis man er træt af Meyer, kan man prøve Beerpong. Beerpong kaldes også Beirut eller ølpong. Beerpong er et drukspil, hvor spillerne kaster en bordtennisbold på tværs af et bord for at ramme ned i kopper med øl i den anden ende. Det er et sjovt spil, og der er stor chance for at blive ret fuld, hvis man ikke kan ramme bolden ned i kopperne. Rammer modstanderen bolden i din kop, så skal du drikke. Reglerne er simple! Det er et sjovt drukspil, som er helt klart værd at spille med sine venner, hvis man vil prøve noget nyt.

Køb Beer pong på internettet

Man kan købe alt til Beer pong hos hjemmesiden oelbong.dk. Man kan købe alt fra red cups, beer bong, beer pong bord. Alt hvad man har brug for, for at kunne spille spillet. Hvis du vil vide, hvad priserne er på red cups, beer bong, beer pong bord, kan du se udvalget på www.oelbong.dk. Det er i hvert fald værd at investere i, hvis man vil have nogle sjove festaftener med sine venner.