Som almindeligt menneske uden den helt store interesse for fodbold, bortset fra landsholdet, så bliver man ofte ret chokeret når man hører om de beløb der er i spil i fodboldverdenen, og man tænker uvilkårligt, “ej, kan nogen virkelig være 400 millioner værd” eller hvad nu beløbet er i den givne situation. Men sagen er at det kan de godt, og en stor del af årsagen er at dedikerede fans over hele verden, støtter op om deres klubber ved at gå fodboldtrøjer der stammer fra deres klub. Så det det handler om for klubberne er at købe de dygtige og profilerede spillere. For det første for at vinde fodboldkampe og turneringer selvfølgelig, men også for at sælge merchandise. Som eksempel kan det nævnes at da den ikoniske spiller i 2003 skiftede til den spanske storklub Real Madrid for over 400 millioner, så solgte klubben på under en måned, for næsten 250 millioner til fans der ønskede at gå i en real madrid trøje med Beckhams navn og nummer, og på den måde var investeringen næsten tjent hjem med det samme.

Men fodboldtrøjer er jo meget mere end lige Real Madrid og Beckham for ALLE professionelle klubber i verden har deres egne trøjer som naturligvis viser hvem der er hvem på banen, men som også er en kæmpe del af fankulturen over hele verden. Der er noget helt særligt ved at sidde på en tribune sammen med titusindvis af andre i den samme uniformering og synge de samme slagsange. Og brugen af fodboldtrøjer er slet ikke begrænset til tiden omkring kampene. Både børn og voksne går ofte rundt i deres Liverpool trøjer, eller hvem de nu er fans af, i skolen eller fritiden. Eller mens man dyrker andre former for sport som løb eller cykling.

Men trøjerne kan være ret dyre når de er originale og i god kvalitet, så kig ind på mmsport.dk for at se det store udvalg i både udebane og hjemmebane trøjer fra de store klubber, det bil du ikke fortryde.