Er man interesseret i en ny el smøg, så findes der mange forskellige varianter at vælge imellem. Nu kan man også foruden en el smøg finde en el pibe, og er man interesseret i sådan en, så er det bare med at slå til her og nu. Når man vælger at købe en el smøg, så kan man få en samlet pakke, hvor man får en el smøg med to batterier med, således man altid har en fuldt ladt på el smøg. Derudover kan man finde pakker, hvor man har alletiders mulighed for at få juices med.

Gode smagsvarianter

Til en e cigaret hører der e væsker til, og her findes der mange forskellige e væsker i flere forskellige smagsvarianter. Er man derfor interesseret i at smage æblesmag, pæresmag, chokolade, kaffe eller lakrids, så har man alletiders mulighed. Ofte kan man købe en pakke med tre forskellige varianter, og på denne mulighed har man alletiders mulighed for at prøve lidt nyt.

Bland selv e væske

Det er også muligt at blande sine egne smagsvarianter i en samlet pakke. Så er man interesseret i at få flere forskellige smagsvarianter, findes der en del forskellige at vælge imellem, og det hele kan få til en god pris. Så tjek de mange forskellige e væsker ud her og nu. Leder man efter en god e cigaret, så er det altid en god ide at læse mere omkring de forskellige produkter, således man finder den E cigaret, som passer bedst til ens behov og ønsker.

Piber og andet

Foruden en e cigaret kan man også købe piber, og her er der også en del forskellige smage indenfor en e væske. Så er man interesseret i en god e væske, så er det bare med at prøve sig frem her og nu. Der findes forskellige former for batterier, og det kan også være en god ide at undersøge om det er engangsbatterier eller genopladelige. Det hele kan undersøges online.