Fiks din mobil på 30 min

Det er altid brandærgerligt at være på farten og tabe sin telefon. En smadret telefon er der ikke ret meget ved, men det har en forretning i københavn lavet om på. Phone-rep.dk i København og Vesterbro udfører nemlig mobil reparationer på både iPhone, iPad og smartphones billigt og hurtigt. Du kan enten vente 30 min på at få den repareret og nyde en kop kaffe i mens, eller ordne ærinder i stedet.

Du kan altid tage ind forbi forretningen og høre mere om iphone rep, og hvad de kan gøre for dig. De har som regel de bedste priser på reparationer sammenlignet med den kvalitet af arbejdet. Reparation af iPad og iPhone reparationer udføres nemlig i allerhøjeste kvalitet, også kaldet OEM kvalitet. Hvilket vil sige at reservedelene er originale til mærkerne. De er iPhone specialister, hvilket vil sige at de er udannede iPhone teknikere og kan udføre alle slags reparationer ud over skærmudskiftning. Er det kameraet eller batteriet der trænger til en udskiftning, kan dette også gøres uden problemer.

Her kan du blandt andet finde priser

Har du ikke brug for iphone reparation eller reparation af iPad, kan du også udskifte din gamle telefon med en nyere og brugt model. Vil du gerne af med din gamle mobil, kan du komme ind i butikken og høre hvad de vil give dig for din gamle. Køber du en brugt mobil, er de alle istandsatte og kan reserveres gennem et opkald.

Mobil reparationer udføres ikke kun på apple produkter, men du kan også få fikset dine gadget fra andre mærker såsom Samsung, Nokia, HTC, LG og Huawei til en fordelagtig pris. Alle dele er naturligvis originale. Når du får udført en mobil reparation eller reparation af iPad eller iPhone er der altid 12 måneder garanti på reparationen. Skulle du være uheldig at noget ikke fungerer, kan du altid kigge ind forbi og de vil kigge på det uden ekstraregning inden for de 12 måneder.