Det er lidt hårdt at komme ud af sengen om morgenen for de fleste mennesker, men det kan altså sagtens blive en rigtigt lækker oplevelse at forlade den varme seng. Hvis du har din karmameju badekåbe liggende eller hængende klar ved siden af sengen, så hopper du bare direkte fra dynen og over i den lækre og bløde og ikke mindst varme badekåbe og så er det faktisk rigtig hyggeligt og rart igen. Du kan få din karmameju badekåbe enten som en traditionel badekåbe medd bindebånd om livet, men mange foretrækker faktisk en af de smarte heldragter med lange ben. Men uanset hvilken model du vælger så får du en god og hyggelig start på dagen. Den eneste lille ulempe er at badekåberne er så lækre at have på at det kan være svært at komme ud af den igen, så det nogengang kan være fristende at gå rundt i dem det meste af weekenderne.

En anden lækker ting der kan give masser af hygge og varme i hverdagen er en hay plaid . Hay er kendte for deres flotte puder i stærke og glade farver, men de laver også mange lækre plaider som du vil blive rigtigt glad for at have i dit liv. En hay plaid er genkendelig på sin helt egen måde, De er på hver sin unikke måde et designerobjekt, der kan pifte ethvert møbel op. De stærke farver og smukke designs skaber glæde og sætter kulør på tilværelsen. Plaiderne er alle af høj kvalitet og vil holde i mange år. Men udover at være et smukt objekt i din bolig, så er en hay plaid naturligvis også super anvendelig. For hvad er bedre end at svøbe sig i noget varmt, blødt og behageligt? hays plaider er lavet af rene kvalitets materialer. Plus9-plaiderne og Mega Knit er fremstillet i 100 procent kvalitetsuld og Mega Dot er fremstillet i 100 procent bomuld.

HAY er kendt for at sætte kulør på tilværelsen, og det gør de bestemt også med deres Plus9 plaider i stærke neonfarver. Du kan vælge Plus9 plaiden i tre smukke farvekombinationer: en pink, en lilla og en orange. Men er du til det lidt mere dæmpede, så er Mega Knit måske noget for dig. Den smukke plaid har et grafisk mønstre med firkanter, og den dominerende farve er koral.