Kan du ikke få smidt de sidste par kilo?

Den bedste og mest varige vej til en slank krop, er hård træning og en omlægning af kostvanerne. For nogle kan det dog være svært at mønstre den nødvendige disciplin, mens problemet for andre er, at deres genetik eller et stillesiddende arbejde ikke tillader, at de får den krop de drømmer om. Ligeledes kan sygdom hurtigt sætte en stopper for ens træning og motivation. Der er og andre og lettere veje, til at smide de kilo man ønsker. Det kræver dog, at man griber fat i pengepungen. bodyshape-esbjerg.dk bodyshape-esbjerg , er en klinik, der er specialiseret i figurformning og reduktion af fedtdepoter. De kan hjælpe dig til at opnå, en flottere figur, helt uden at ty til kirurgiske indgreb.

Frys fedtet væk

Fedtfrysning er en af de nyeste metoder inden for ikke-kirurgisk fedtreduktion. Det fungerer på den måde, at man gennem termisk kontrastlipolyse, udsætter fedtvævet for en skiftevis, kontrolleret opvarmning af nedkøling. På den måde reduceres mængden af fedtvæv hos mere end ni ud af ti personer. Metoden er meget billigere end for eksempel en fedtsugning, da man for det første ikke har brug for narkose eller dyr kirurgi. Desuden vil man, modsat ved en fedtsugning, heller ikke skulle sygemelde sig og tage medicin.

Supler med body wraps, for det allerbedste resultat

Klinikken bodyshape.esbjerg.dk tilbyder også en body wrap behandling. Her opnår man en flottere hud, idet de special-producerede wraps sørger for, at trække affaldsstoffer ud genne din hud. Det får huden til at se strammere og flottere ud. Disse body wraps kan bruges sammen med fedtfrysningen, for at opnå det aller bedste resultat efter den indledende fedtreduktion. Så hvis du gerne vil smide det overflødige fedt uden at ty til kirurgi og medicin, ved du nu, hvor du skal henvende dig.