En god investering til terrassen

Når man som boligejer gerne vil have glæde af sin terrasse uanset temperatur og vejrforhold, skal der sommetider nogle ekstra midler til for at skrue hyggen op til det maksimale. En af de gode ting at have stående er en terrassevarmer. I dag kan man få mange forskellige typer af terrassevarmer, og der er derfor heller ikke noget at sige til, hvis man bliver ret overvældet over valgmulighederne. Men det kan der laves om på med det samme, for her er en terrassevarmer, som opfylder dine ønsker.

Den terrassevarmer, som der er tale om, er terrassevarmeren fra Solamagic. Denne terrassevarmer er baseret på el varme, frem for andre typer som er baseret på gas eller infrarød varme. Fordelen ved netop denne terrassevarmer med el varme er, at den udnytter energien bedst muligt i forhold til opvarmning. Det vil sige, at din terrasse varmes op mere eller mindre med det samme, når den tændes. Fordelen ved el varme er også, at den installeres nemt, ved blot at blive sat til en stikkontakt. Du kan få den på stativ eller den kan hænges op. Solamagic terrassevarmeren kan også opvarmes garager eller loftrum uden risiko for brand eller anden fare, da den er indbygget i en særlig kabinet, som ikke afgiver varme. Her finder du en


Fordelen ved at bruge el varme frem for infrarød varme er især også, at man ikke bliver generet af rødt skær. El varme afgiver heller ikke sod og snavs lige som en gasvarmer kan gøre det. Derfor skal du ikke tænke på rengøring efter optænding af denne terrassevarmer. Med andre ord er det en rigtig god investering at købe denne terrassevarmer frem for andre typer, især fordi du vil have meget glæde af varmeren og meget lidt vedligeholdelse. Der er ingen støj forbundet med varmeren og du får mere eller mindre noget af det mest energi og miljøvenlige produkt.