Når man skal barbere sig, er det ikke bare vigtigt, at man har en god barberskraber. Det er faktisk vigtigt, at man har et helt barbersæt, som indeholder nogle gode produkter, så man sørger for at give sin hud den bedste behandling, hvor man ikke overbelaster den alt for meget. Derfor er det også en god ide, at sørge for, at man altid har de ting, man skal bruge til sit barbersæt. I hvert fald inden man går i gang med barberingen. Men hvad skal sådan et sæt barbergrej så indeholder. Her finder man en oversigt, hvis man ikke før har haft sådan et sæt. Og man finder også muligheden for at købe nogle af de produkter, som man skal bruge.

Først skal man bruge en god skraber

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at man skal bruge en god skraber. Det er vigtigt, at hvis man bruger en barberskraber til at barbere sig med, at den hele tiden er frisk og skarp. Der må ikke være noget skidt siddende i bladet, og der må heller ikke være rust eller noget andet på skraberen. Da dette kan risikere at lave grimme sår på de steder, hvor man barbere sig. Og efterfælgende vil disse sår og rifter være meget overfølsomme over for bakterier. Så det skal man helst undgå.

Produkter til efterbehandling

Derudover skal man også bruge nogle lækre produkter til sit barbergrej. Det er for det første vigtigt, at man har en god barberskum, så ens barberskraber glider nemt hen over huden. Derefter skal man have en god fugtighedscreme, som man kan påføre huden, når man har behandlet den. Ellers risikerer man, at huden bliver tør og rød, og det ønsker man jo heller ikke. På internettet kan man finde forskellige hjemmesider, som sælger nogle af de produkter man skal bruge. Man finder hos thirdfield.dk for eksempel den hos thirdfield.dk. Samt mange af de andre produkter man skal bruge.