Er man på udkig efter billige elcykler, eller vil man gerne tjekke op på elcykel priser, ja så bør man ikke snyde sig selv for at kigge nærmere efter billige elcykler En elcykel er et fremragende transportmiddel, som ikke går på kompromis med cyklens cardiovaskulære fordele, idet man stadig skal træde i pedalerne for at skabe den fremdrift, som så forstærkes af den indbyggede el-motor. De fleste el-cykler i dag kommer i et stilrent design, og selvom der er bygget ekstra dele på i form af de elektriske facetter, der udgør selve el-delen på cyklen, synes designet hverken tungt eller klodset.

Ligesom med biler findes elcykler i et hav af modeller, designs og ikke mindst funktioner. På hjemmesiden www.ebikecenter.dk kan man let og hurtigt få hjælp til at danne sig et billede af, hvad det er for en cykel, der er passende til netop dét formål, man skal bruge den til. Er man eksempelvis en børnefamilie med små børn, ja så kan det være oplagt med en elcykel, der har lad. Her er der nemlig både plads til børn og sågar de daglige indkøb. Er man til de mere off-road venlige cykler i form af mountainbikes, ja så findes denne type af cykler også som elcykler. Hos www.ebikecenter.dk forhandles også elcykler, der kan køre helt op til 45 km/timen, disse kaldes ‘Speed pedelecs’.

Vil man hellere ned og opleve cyklerne, kan man med rette tage et smut ned i butikken, som ligger i Skovlunde på Sjælland.

Tilmelder man sig nyhedsbrevet hos www.ebikecenter.dk får man ud over Tilbud elcykel og inspiration til sin mulige næste elcykel også 100 kr. på et gavekort til brug på www.ebikecenter.dk Det er næsten skørt ikke at tilmelde sig, hvis man alligevel overvejer, eller er sikker på, at man skal ud og erhverve sig en ny flot elcykel til at komme hurtigere frem og tilbage, eksempelvis når man skal på arbejde, skal ud og handle eller en tur på café. Husk cykelhjelm og lys på cyklen!