E cigaretter kan benyttes hvis man ønsker at stoppe med at ryge. De kan naturligvis også bruges, hvis man ikke har i sinde at stoppe med at ryge. Det er nemt og bekvemt at bruge en e cigaret, som uden problemer kan opbevares i en lomme. Med e cigaretter slipper man fra almindelige cigaretter, der spreder en grim lugt af røg. I stedet kan man ved at bruge e cigaretter med e væske vælge mellem utallige forskellige dufte og smage, hvilket kan booste den normale røgsmag. På det seneste har en form for e juice vundet frem, hvilket betyder, at man ved at benytte e-cigaret kan få nye og gode smagsoplevelser.

E-juice

Der findes alverdens forskellige former for e juice, som kan findes både med og uden nikotin. Det er blandt andet muligt at få smagvairenter som Redbull, jordbær, æble og kaffe. Derudover findes der en lang række andre smagsvarianter. Ønsker du at prøve e-juice, kan det anbefales at købe det online, da det ofte er her, at du finder det bredeste udvalg og de billigeste priser. Du kan eksempelvis få Billig e-juice fra easy-to-smoke, som nemt og overskueligt har inddelt deres hjemmesiden i kateogier, som gør det muligt hurtigt at navigere rundt i de mange forskellige varianter og produkter.

Fordelene ved e-cigaretter

Der findes mange fordele ved at benytte e-cigaretter fremfor traditionelle cigaretter. En væsentlig fordel er ofte prisen, da det ofte er meget billigere at ryge e-cigaretter, end det er at ryge traditionelle cigaretter. Det er samtidig sundere at dampe e-cigaretter end det er at ryge. En anden vigtig faktor er, at du undgår at få dårlig ånde og ildelugtende tøj, hvilket din omgangskreds sandsynligvis vil sætte pris på. En sidste fordel er, at du undgår konstant at skulle på jagt efter cigaretter i kiosken, idet du blot kan købe alt, hvad du behøver til en e-cigaret online.