Designerlamper giver bedre lys

Leder man efter nye lamper, opdager man hurtigt at udvalget er kolossalt stort. Det allervigtigste ved et lampekøb er lige såvel at kigge på lyskilden til lampen som lampens design. En god lampe er også et godt design af lys, derfor kan det betale sig at bruge lidt ekstra på en lækker ny designerlampe. De har nemlig fokus på at skabe et godt design, som giver det bedste lys.

Designerlamper er som regel et stort hit i de danske hjem. De går sjældent af mode og bliver ikke mindre værd med tiden. Kan man godt lide dansk design med et minimalistisk udtryk, er blandt andet Light Point et godt valg.

Light Point er et dansk firma som har lavet en serie lamper, Illumina. Det er et bredt sortiment af moderne lamper til både indendørs og udendørs brug. De har en fantastisk form og passer ind im nage forskellige miljøer på grund af deres minimalistiske design. De laves både som spots, pendler, spejlbelysning og væglamper og kan derfor også tilpasses til forskellige behov og arbejde i huset.

http://www.lamper4u.dk kan du finde lamperne fra

Inddel værelser i zoner

Er man i tvivl om hvilken type lampe, man skal bruge i sit hjem – kan man med fordel starte med at inddele husets værelser i mindre zoner. Det er som regel altid en god idé at have flere forskellige lamper i stuen som bruges i forskellige sammenhænge. Lamper bruges i forskellige arbejdssammenhænge, og en god lampe til læsning er ikke nødvendigvis et hyggelys til et hyggehjørne. Derfor kræver det forskellige lampetyper og lyskilder. Man kan sagtens tilkøbe lysdæmpere til sine designerlamper, så man kan justere lyset efter behov. På den måde får man størst glæde af designerlampen.

I stuen skal man helst have lamper i øjenhøjde, målt fra siddende position. Hvorimod spisebordet i køkkenet, stuen eller spisestuen naturligvis skal have en loftlampe eller flere loftlamper som lyser bordet op.