Kunne du tænke dig at komme på fri fagskole skal du læse mere om en fantastisk fagskole her. Fagskolen ligger på Sorø, en rigtig spændende del af Danmark. Men få mere viden her i artiklen.

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores GameDesign-linje noget for dig. fagskole.nu

Her får du lov at snuse til en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med computerspil. Du lærer om designprocessen fra idé til færdigt produkt, spilgenrer, leveldesign, forløbsmodeller og meget andet. Undervejs får du også lov til at udvikle og producere dit eget computerspil i en game engine.
GameDesign-linjen ruster dig til en ungdomsuddannelse med fokus på IT og spiludvikling, og  selvfølgelig byder linjen også på et kostskoleår med fede oplevelser og gode venskaber. ? Kort sagt; lige noget for dig, der har lyst til at have det sjovt, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse.
Hvis du ønsker at uddanne dig indenfor udvikling og design af computerspil, film, apps osv., kan du få et samlet overblik på f.eks. uddannelsesguiden: Ug.dk Linjen er et målrettet tilbud til dig, der brænder for tekstil og materiel design og gerne vil videre i én af de mange erhvervsuddannelser inden for design, merkantil, produktion og udvikling.
På linjen får du også viden og inspiration til at leve et sundt og aktivt liv, at styre din privatøkonomi og at kunne bo for dig selv, så du bliver parat til at flytte hjemmefra.
Og selvfølgelig byder linjen på et kostskoleår fyldt med oplevelser og gode venskaber ? kort sagt: lige noget for dig, der har lyst til at have det sjovt, mens du bliver klar til en erhvervsuddannelse. Så er du klar til et højskoleophold