Kondom er mandens eneste sikre præventionsmetode. Der er ingen undskyldninger for ikke at bruge kondom, når man dyrker sex. Uanset om man er mand eller kvinde, er det begges ansvar, at man dyrker sikker sex. Der er mange i Danmark som får sexsygdomme, fordi de ikke bruger kondom. Brugen af kondom kan reducere forekomsten af sexsygdomme. Husk derfor at bruge kondom!

Hvad kan kondomer beskytte mod?

Kondomer kan beskytte mod graviditet og sexsygdomme såsom klamydia og AIDS. Andre præventionsmetoder kan bruges til beskyttelse mod graviditet, men p-piller, minipiller m.m. kan ikke beskytte mod sexsygdomme. Derfor er det nødvendigt altid at bruge kondom.

Hvor sikre er kondomer?

Kondomer er næsten 100 % sikre, dog skal de bruges hver gang under hele samlejet. Man må ikke på noget tidspunkt under samlejet tage kondomet af, før gør man det, så er man ikke længere beskyttet.

Dog kan det ske, at kondomet glider af eller går i stykker under samlejet, og så virker kondomets beskyttelse naturligvis ikke. Dog sker dette sjældent, men i tilfælde af at det skulle ske kan man tage en fortrydelsespille for at være på den sikre side. De hindrer graviditet, men beskytter dog ikke mod sexsygdomme.

Er det pinligt at købe kondomer?

Nej ? det er det ikke! At købe kondomer er en helt naturlig ting at gøre, og det er ikke noget man skal skamme sig over. Det er bedre at man er beskyttet. Men hvis man alligevel synes, at det er for pinligt at gå ned i en fysisk butik og købe kondomer, så kan man købe kondomer online. Det kan man for eksempel gøre hos www.coolkondom.dk.

Om Coolkondom

Coolkondom er en dansk webshop, som blev stiftet i oktober 2013. Coolkondom har et hav af forskellige kondomer, så der er til enhver størrelse og enhver smag, og desuden så tilbydes der hurtig og diskret levering.

bestil kondom her