Måske har man i sin tid købt en bil uden anhængertræk, fordi man dengang ikke synes, at man skulle bruge det til noget. Der går dog også en gammel joke på, at det primært er jyder, som har anhængertræk på bilen, fordi de godt kan lide, at køre rundt med deres trailer. Men skulle man så alligevel komme i den situation, at man en dag står og skal bruge et anhængertræk på sin bil, så er det heldigvis muligt at kontakte en mekaniker, for at få montering af anhængertræk. Man kan nemlig sagtens sætte det på efterfølgende. Det kunne være i det tilfælde, at man har købt en campingvogn eller trailer, og derfor gerne vil kunne komme ud og køre med den. Og til dette skal man jo bruge et anhængertræk.

0

Tjek at det hele er som det skal være

Når bilen så har været igennem en gang montering ag anhængertræk, så skal man efterfølgende huske at tjekke, at bilen trækker det, som den skal trække rigtigt. Det vil sige, at den ikke trække skævt, fordi anhængertrækket ikke er sat ordenligt på. Det gør man ved en sporing af bil. På sporene som man finder på bilens dæk, kan man se, hvor meget det slider på bilen. Her kan man også se, om der er nogle af sporene, som er slidt mere ned end andre. Og på den måde kan man se, om der er noget som ikke sidder, som det skal. En sporing af bil er en hurtigt og effektiv måde at tjekke på, hvorvidt ens anhængertræk sidder som det skal, og at det er forsvarligt at køre rundt med det som man nu har bagpå.

Sørg for at bilen kan holde til det

Ved påfører man også bilen en ekstra belastning. For når man sætter noget bagpå bilen, betyder det også, at man putter mere vægt på støddæmperne. Det er dem der skal sørger for, at bilens karosseri ikke bliver beskadiget, når man for eksempel kører over noget, som får bilen til at bumpe lidt. Derfor foretager man en støddæmpertest, for at vurdere om bilen kan klare, at der kommer den ekstra vægt på. Det er klart, at jo mere vægt man kommer på, jo mere skal støddæmperne også kunne tage, når man kører rundt. Derfor skal de virker hundrede procent korrekt.

Få det ordnet med det samme

Hvis man står og skal bruge en montering af anhængertræk, så kan man heldigvis forholdvis nemt bestille en tid online, ved at gå ind på hjemmesiden Danskautoservice.dk. Man finder det nemmest, hvis man bare bruger linket, som man finder her i artiklen. Så kan man hurtigere end man aner af det, kommer ud og trille med sin trailer eller sin nye campingvogn rundt omkring på vejene.