Hos en hørecentral har man mulighed for, at få tjekket sin hørelse hvis man har brug for det. https://dkhc.dk/ kan fortælle en hvordan tingene kommer til at foregå i detaljer, men i bund og grund har man mulighed for at tjekke om man har nedsat hørelse eller er plaget af tinitus. Mange er måske ikke klar over at de har tinitus, og er det ikke noget der generer en er der heller grund til at gøre noget ved det, men det er helt klart noget man skal være opmærksom på.

Dansk HøreCenter sidder klar med en gratis høretest, som kan fastslå om man har lidt nedsat hørelse, eller om man har brug for et apparat eller ej. Det er jo heldigvis noget, som man kan blive “kureret” for hvis der er behov for det. Høreapparater er noget som kan give livsglæden igen, men det er også noget som kommer med en pris. Så det er noget man skal være forberedt på, ellers forekommer der nogle alternativer man kan læse mere om på siden her.

Få hjælp til og finansiere apparatet her

Man kan rent faktisk finde en finansieringsordning, når det er man besøger sider som den man finder her. Så det er ikke fordi, at man skal ud og lægge hele beløbet selv, man kan også afdrage på det og så kan man få det sat i med det samme. Så kan man i det mindste få bugt med sin tinitus hvis det er noget som er gået hen og generet en. Den høreklinik man tager hen og besøger, vil også tage sig af dig i form af behandlingen. Så man kan få lavet apparatet der hvor man får testet hørelsen.

Man kan få dem lavet formstøbt, hvilket også kommer til at give dig en ekstra komfort når det er man går rundt med dem til dagligt. Der er mange som er bange for det er noget som kommer til at være synligt, men der modeller som er meget usynlige for andre, og kan ofte ikke ses, hvis det er man ikke ligefrem udpeger det for andre.