Hvis man ønsker en flot badebro eller bådebro, kan pro-bro.dk hjælpe med det. De sælger badebroer og flotte bådebroer til private, kommuner, foreninger og campingpladser i Danmark. De laver deres produkter af saltvandsbestandig aluminium med planker af forskellige slags træ. De materialer de bruger sikre en høj kvalitet og giver derfor alle deres kunder en 5 års garanti. Hvis man ikke kan bruge deres standardløsninger, er der også mulighed for at få specialløsninger til en god pris. De forhandler også flydebroer, bådlifte, undervandsbelysning og andre tilbehør.

En badebro til alle

Alle deres flotte badebroer er produceret i Danmark og står fast i vind og vejr. De ved at de fleste ønsker en badebro der er nem at vedligeholde, derfor er deres broer lavet med muligheden for at afmontere plankerne og vedligeholde dem på land. Det kan være svært at skulle behandle træet, mens man står i vand, derfor gøre de det nemmere for deres kunder. De bruger også aluminium til at lave deres flotte badebroer, ud over det giver en pæn finish, giver det en lav vægt. Andre broer der er lavet af stål eller træ, er meget tungere og derfor også sværere at håndtere og opsætte.

Kom sikkert afsted

Hvis man ønsker en god bådebro, kan man også købe den også Pro-Bro. Deres bådebroer er en bro med nogle modifikationer, som passer bedre til en båd. Den er også dansk produceret og der er også mulighed for at købe bådlift og undervandsbelysning til broen. Det er en meget unik konstruktion der bliver brugt, som man kan læse mere om på deres hjemmeside. Der er også mulighed for at købe tilbehør til broen på hjemmesiden. Hvis man har en gammel bådebro der først skal tages ned, kan de hjælpe med det. Derefter kan de også hjælpe med at sætte den nye bådebro op for deres kunder.