Det kan være en svær proces at købe en bil, da både rette bilmærke og rette pris skal findes hos forhandleren. Det er ikke altid, at begge ønsker kan blive indfriet på samme gang. Den bil, som man allerhelst vil have, kan risikere at være lidt dyrere end det, som økonomien tillader. En løsning på dette problem kunne være at benytte sig af flexleasing.

Den bedste rådgivning

Når man vil lease en bil, er det vigtigt at finde eksperterne på området og få den bedst mulige rådgivning indenfor dette felt. Hos SpecialCars er de dels passionerede for biler og samtidig eksperter indenfor de forskellige former for leasingaftaler. Da SpecialCars netop har valgt at finansiere sine biler gennem et leasingselskab vil bilejeren kunne opnå mange fordele. Hvad enten det er Flexleasing eller Splitleasing, kan man her få den rådgivning og vejledning, som man måtte have brug for.

Flexleasing af Audi

Dette firma sælger specielle biler, sportsvogne samt biler i luksusklassen. Der er store chancer for, at det er netop her, at drømmebilen er. I tilfælde af at den bil, man efterspørger, ikke umiddelbart er til at se, kan man blot kontakte firmaet. Herefter vil man kunne få et uforpligtende tilbud og muligheden for at erhverve sig drømmebilen. Er drømmebilen en Audi, er den til at finde på siden. Når man nu har fundet drømmebilen, er det med at undersøge muligheden for flexleasing på audi Det er blot at følge linket, og så kan man se, hvilke muligheder der findes.

Flex og split

Når man taler om flexleasing, betaler man kun for den periode, hvor man bruger bilen. Man skal forstå loven omkring dette, og SpecialCars ved alt om både flexleasing samt splitleasing. Splitleasing er en fordelagtig aftale for virksomheden, der sætter en firmabil til rådighed.