Alle fortjener lidt mere wellness i hverdagen

En weekend på et spa-hotel med intet andet på skemaet end afslapning og wellness er en luksus, som man kan unde sig selv i ny og næ. Efterfølgende er man klar til at tage hverdagens udfordringer i stiv arm, fordi man er prop fyldt med overskud og energi. Det er altså super godt både for krop og sjæl, at give sig selv lov til at slappe af og koble fra engang i mellem. Så hvorfor ikke gøre det derhjemme? Hvorfor kun forkæle sig selv et par gange årligt, når man kan gøre det dagligt i sit eget hjem?

Det er nemlig muligt at gøre ens badeværelse til en lille spa-oase, så man kan hoppe i et lækkert badekar efter en lang arbejdsdag, eller man kan starte dagen med at forfriskende bad i brusekabiner af luksuskvalitet. Hos Wellmore.dk er de eksperter i luksuriøse badeløsninger, der netop kan gøre ethvert badeværelse til en luksusoplevelse, så man ikke behøver tage på spa-hotel for at blive forkælet med wellness.

Brus til badeværelset kan sagtens være rigtig lækkert. Så hvis pladsen ikke er til et badekar, kan man hos Wellmore.dk vælge mellem flere slags luksuriøse brusekabiner, der vil bringe luksus og velvære ind i badeværelset. Nogle med indbyggede hydro-massagedyser, så man efter et dejligt brusebad er helt og aldeles afslappet i krop og sind.

Udover brusekabiner og badekar kan man hos Wellmore.dk også købe saunaer, spa-bade og endda pools. Så har man pladsen, er der ingen grænser for, hvad man kan tilføre af luksus til sit hjem og til sin hverdag. Måske er drømmen en sauna, man kan varme sig i på kolde vinterdage, eller måske vil en pool i baghaven bringe glæde til hele familien på varme sommerdage.

Hos Wellmore.dk har de både udvalget og ekspertisen til at gøre ethvert hjem til en privat lille wellness oase.